мандатна казна

мандатна казна
казна што се нарекува и се извршува (наплатува) на местото на прекршокот

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем сделать НИР

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”