малц

малц
(гер. Malz) слад
из'ртено жито
јачменовиот малц се употребува за производство на пиво и шпиритус.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”