маваши-зуки

маваши-зуки
(јап.) ненадеен удар со шепа в лице, една од јапонските борбени вештини.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем сделать НИР

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”