локомоторни органи

локомоторни органи
телесен систем за движење (коските, мускулите, сврзните ткива)
2. што се однесува на движење.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужен реферат?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”