лиферација

лиферација
(гер. Lieferung) 1. испорачување, испорака (на стока)
2. набавка, набавување, снабдување (на некого со нешто).

Macedonian dictionary. 2013.

Нужен реферат?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”