лежерен

лежерен
(фр. leger) 1. лесен, непресилен
лекомислен, немарен, невнимателен
неуреден, површен.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем написать реферат

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”