кондиционен тренинг

кондиционен тренинг
лесен тренинг за одржување на еластичноста на телото и за зголемување на подготвеноста на телото за напорите во претстојното натпреварување.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”