конгенитален

конгенитален
(лат. congenitalis) вроден, што постои од раѓањето (обично за болест).

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”