клима-уред

клима-уред
направа за климатизација, в. климатизер.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем сделать НИР

Look at other dictionaries:

  • климатизер — (грч. klima) апарат со кој се регулира и одржува соодветна температура и влажност во затворена просторија, еркондишн, клима уред …   Macedonian dictionary

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”