класер

класер
(фр. classeur) 1. книга, албум за чување на марки, нумизматика и сл.
2. збирка на предмети поставени по некој ред, принцип, колекција.

Macedonian dictionary. 2013.

Поможем сделать НИР

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”