келтолог

келтолог
научник што ги проучува историјата, јазикот и културата на Келтите.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”