квислиншки

квислиншки
што се однесува на квислинг
квислиншка влада влада што ја поставил окупаторот, марионетска влада.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”