инспиративен

инспиративен
(лат. inspirativus) поттикнувачки, што влева инспирација.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”