инкоректен

инкоректен
(лат. incorrectus) 1. неправилен, погрешен, неисправен, неточен
2. непристоен, неуреден.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”