индивидуализира

индивидуализира
(фр. individualiser) 1. влегува во подробности
2. разгледа/разгледува одделен случај одвоено од други случаи.

Macedonian dictionary. 2013.

Поможем решить контрольную работу

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”