инвентивен

инвентивен
(лат. inventivus) 1. пронаоѓачки, творечки
2. духовит, досетлив.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Поможем написать реферат

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”