илегален

илегален
(лат. illegalis) 1. незаконски, противзаконски
2. таен, скришен, криумчарски.

Macedonian dictionary. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”